Te lang nadenken is er voor Veltman niet meer bij

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman is weer van de partij, nu nog bij Jong Ajax.© Proshots

Slechts de bal herinnerde aan het WK. Verder was alles anders. Van volle, grote stadions in Brazilië naar een gevulde tribune op De Toekomst. Joël Veltman wenst na Jong Ajax - Telstar niet te spreken van een reality check. De verdediger hoopt, met een leeg hoofd, wel op een frisse start.

Veltman is met een volle rugzak teruggekeerd van het WK. Dat is heus niet omdat hij zich een toerist waande. De Ajacied kon na het reguliere seizoen nog volop aan de bak. Hij kwam tot twee optredens op de eindronde en stond tientallen trainingen tegenover spelers als Robin van Persie en Arjen Robben.

Dan is het niet zo gek om als 22-jarige wijze lessen in je rugtas te stoppen. En is het ook niet gek om drie weken vakantie te krijgen, terwijl voor veel ploeggenoten bij Ajax het seizoen al van start gaat. “Dit was de eerste vakantie sinds lange tijd waarin ik dacht: even niets doen. Zowel fysiek als mentaal niet. Dat heeft me goed gedaan,” aldus Veltman tegenover Ajax Life na zijn eerste 45 minuten van 2014/2015.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15993

Gegevens