Ajax wint oefenduel in Oostenrijk: 1-5

Ajax begon sterk en kwam via een schitterende goal van Ligeon al snel op voorsprong. Een gebrek aan scherpte leverde de 1-1 op maar niet veel later kopte Klaassen de 1-2 erin en schoot Duarte op prachtige wijze een vrije trap binnen: 1-3. Op aangeven van Lasse Schöne scoorde Milik de 1-4. Na rust gebeurde er niet zoveel en maakte Zivkovic binnen 30 seconden zijn eerste goal voor Ajax.

Opstelling Ajax 1e helft | Vermeer; Ligeon, vd Hoorn, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Duarte; Schöne, Milik, Kishna.Opstelling Ajax 2e helft | Leeuwenburgh; Tete, Riedewald, Denswil, Dijks; Andersen, Bazoer, Serero; De Sa, Zivkovic, Sana.

Scoreverloop:2' Ligeon 0-14' Hirschhofer 1-17' Klaassen 1-213' Duarte 1-330' Milik 1-446' Zivkovic 1-5

Volg de wedstrijd live via ons Twitter-account en praat mee!