Klaassen niet bij Jong Oranje door liesblessure

Bron: ajax1.nl

Vorige week trainde Davy Klaassen nog met het ‘grote Oranje’ en mocht hij zelfs hopen op een reisje naar Brazilië. Omdat Louis van Gaal hem uiteindelijk niet opnam in de 30-koppige voorselectie, zou Klaassen doorschuiven naar het Jong Oranje van Albert Stuivenberg. Maar het talent van het jaar heeft zich af moeten melden met een liesblessure, zo is te lezen op de website van Ons Oranje. Eerder werd Klaassen al een jaar aan de kant gehouden door een liesblessure, na een lang seizoen zal hij nu dan ook geen risico’s willen nemen.

Jong Oranje bereidt zich momenteel voor op twee kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap in Tsjechië volgend jaar. Op woensdag 28 is Schotland de tegenstander in Paisley en op dinsdag 3 juni komt Jong Luxemburg op bezoek in Maastricht.  Jong Oranje staat er in de poule goed voor, met drie zeges en een gelijkspel.

De voorlopige selectie voor de kwalificatiewedstrijden bevat vier Ajacieden: Denswil, Van der Hart, Van der Hoorn en De Sa zijn van de partij. Ook toekomstig Ajacied Zivkovic zit bij de voorselectie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/klaassen-niet-bij-jong-oranje-door-liesblessure/