Hoesen mag zich zaterdag in basiself bewijzen

Bron: ajax1.nl

Danny Hoesen zal aanstaande zaterdag naar alle waarschijnlijkheid starten in de basis. Kolbeinn Sigthórsson is geblesseerd en heeft nog steeds niet zijn draai gevonden. Heeft Siem de Jong een blessure die hem waarschijnlijk aan de kant houdt. Voor Hoesen de uitgelezen kans om zich te bewijzen als volwaardige Ajax-spits.

“In eerste instantie zal Danny Hoesen starten,” verklapte De Boer aan De Telegraaf. “Maar ik weet dat Davy Klaassen die rol ook kan invullen. Ik heb hem tijdens oefenwedstrijden ook wel eens in de spits gehad. Bojan Krkic is eveneens een optie,” vertelt de trainer verder. Krkic sluit pas volgende week volledig aan bij de groep. De duels tegen Heracles Almelo en ‘zijn’ club FC Barcelona komen nog te vroeg.

Hoesen werd vorig seizoen van Fulham naar Ajax gehaald. Ondanks dat hij regelmatig speelde voor Jong Ajax, kreeg hij regelmatig de kans in het eerste elftal. Vooral tijdens het bekertoernooi stond hij regelmatig opgesteld. De Boer wil hem nu ook de kans geven om zich écht te bewijzen in de Eredivisie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/hoesen-mag-zich-zaterdag-in-basiself-bewijzen/