Ricardo van Rhijn verkiest Jong Ajax boven FC Utrecht

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Ricardo van Rhijn begint maandag met Jong Ajax aan het nieuwe seizoen. De verdediger kreeg deze zomer de mogelijkheid om zijn heil elders te zoeken, maar het aanbod van FC Utrecht verwees hij naar de prullenmand.

Van Rhijn mocht de eerste fase van de voorbereiding meetrainen met de A-selectie van Ajax. Trainer Frank de Boer heeft hem niet bij de selectie gehouden, maar via het beloftenteam hoopt hij zich alsnog in de kijker te spelen. In Amsterdam heeft de centrale verdediger nog een contract tot medio 2012.

Een hernieuwde kans bij Ajax geeft de Ajacied de voorkeur boven FC Utrecht. “Waarom ik blijf? Puur op gevoel”, vertelt Van Rhijn in het digitale magazine van Ajax Life. “Ik heb nog niet mijn officiële debuut kunnen of mogen maken en probeer het zo lang mogelijk vol te houden om het toch te halen.”

“De stap om weg te gaan, kwam te vroeg”, vervolgt de speler. “Vandaar dat ik een jaar bijtekende. Ik moest er even over nadenken omdat ik zou aansluiten bij het eerste van Utrecht, maar mijn beslissing was vrij duidelijk.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114355/Ricardo_van_Rhijn_verkiest_Jong_Ajax_boven_FC_Utrecht.html

Gegevens