Jong Ajax wint simpel en keert tij tegen Dordt

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond een kinderlijk eenvoudige zege geboekt. Op Sportpark de Toekomst was de equipe van Michael Reiziger met 3-0 te sterk voor FC Dordrecht, dat nauwelijks iets in te brengen had.

De Ajax-beloften wonnen onlangs de periodetitel, maar verloren vervolgens in de laatste vijf wedstrijden vier keer. Zo ook vrijdagavond, toen NEC in De Goffert te sterk was tijdens de topper (2-1). Maandag keerde Jong Ajax echter het tij, door simpel te winnen van Dordrecht.

Dennis Johnsen maakte zijn entree na zijn officiële debuut in Ajax 1 zondag en de Noor was direct belangrijk. In een eerste helft, waar Jong Ajax op een moment bijna negentig procent balbezit had, kwam de linksbuiten fraai naar binnen, om vervolgens dito af te ronden in de korte hoek: 1-0. De treffer was conform aan de krachtsverhoudingen op het veld, want Jong Ajax zette hoog druk, al creëerde het amper écht goede kansen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108785/jong-ajax-wint-simpel-en-keert-tij-tegen-dordt