Ajax wint laatste oefenduel tegen Werder Bremen

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft het tweede oefenduel van deze zonnige vrijdag gewonnen met 2 – 3 van Werder Bremen. De landskampioen liet in de eerste helft niks heel van de Duitsers. Ajax speelde bijna de gehele eerste 45 minuten op de helft van Werder Bremen, maar de Ajacieden vergaten dit in de eerste 35 minuten in doelpunten uit te drukken.

Hier bracht Daley Blind in de 38ste minuut verandering in. Na een prachtig uitgespeelde aanval over vele schijven speelde Bojan Krkic de bal hard voor de keeper van Werder Bremen langs op Daley Blind die de bal hoog in het doel van de Duitsers schoot. Na de 0 – 1 leek het verzet van de Duitsers gebroken. Vier minuten na de openingstreffer was het wederom raak. Siem de Jong puntert de bal vanaf randje zestien knap door op Bojan die hard in de lange hoek raak schoot. De 0 – 2 was tevens de ruststand.