Paris Saint-Germain

Speelschema Ajax Jeugd – Tweede Seizoenshelft

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanaf volgende week gaat de tweede seizoenshelft voor de Ajax Jeugd van start. Een overzicht van alle wedstrijden.

Ajax O19

Ajax O19 zal in januari moeten gaan warmdraaien voor een belangrijke februarimaand, waarin toppers tegen PSV, Feyenoord en de UEFA Youth League-wedstrijd tegen PSG op het programma staan. In de Kampioenspoule zal Ajax het tegen elke club twee keer gaan opnemen.

13 januari – Ajax O19 – ADO Den Haag O1920 januari – NEC/FC Oss O19 – Ajax O1927 januari – Ajax O19 – FC Emmen O19 (Beker)

Ajax Jeugd: O17 wint ruim, O16 verliest topper

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O17 heeft zaterdag een ruime zege geboekt op ADO Den Haag O17. Op De Toekomst werd het 5-0 voor de Amsterdamse talenten. Venitchio Sint (2), Enrico Hernández, Liam van Gelderen en Quinten Maduro waren trefzeker.

Wedstrijdverloop Ajax O17 – ADO Den Haag O17:‘5. 1-0 Sint’35. 2-0 Sint’71. 3-0 Hernández’75. 4-0 Van Gelderen’80. 5-0 Q. Maduro

Opstelling Ajax O17:Reiziger; J. Maduro, Van Gelderen, Musampa, Douglas; Llansana, Taylor, Q. Maduro; Sint, Brobbey, Maddy.Wissels: Raatsie, Omzigtig, Mbinga, Hernández.

Ajax onder 19 in Youth League gekoppeld aan PSG

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo zag Donny er twee jaar geleden uit. Je ziet haast geen verschil. © Pro Shots

Ajax onder 19 moet zich ten koste van Paris Saint-Germain zien te plaatsen voor de hoofdfase van de Youth League. Dit wees de loting uit. De talenten van De Toekomst weten zich in ieder geval verzekerd van thuisvoordeel.

Het gekke is dat de play-offs van de Youth League worden afgewerkt op basis van een wedstrijd, op De Toekomst nog wel. Het treffen staat op de rol voor 6 of 7 februari, daarover volgt nog uitsluitsel.

Ekkelenkamp over loting: “Maken zeker een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 werd vandaag gekoppeld aan PSG O19 in de UEFA Youth League. De play-off-wedstrijd wordt begin februari afgewerkt op Sportpark de Toekomst. Jurgen Ekkelenkamp kijkt al uit naar het Europese topduel. “Paris Saint-Germain vind ik wel een leuke tegenstander. Het is een grote club, maar ik denk dat het ook een team is waartegen we wel kans maken”, reageert de middenvelder op Ajax.nl op de loting.

UEFA Youth League: Ajax O19 neemt het op tegen PSG

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagmiddag vond de loting plaats van de play-offs in de UEFA Youth League. Alle clubs die de Domestic Champions Path goed doorlopen hebben, werden in deze loting gekoppeld aan de nummers twee van de UEFA Youth League groepsfase (hoofdtoernooi).

Ajax zal het moeten gaan opnemen tegen PSG O19. Het duel zal worden gespeeld op 6 of 7 februari in Amsterdam. De clubs die deze ronde (één wedstrijd) doorkomen zullen bij de volgende loting worden gekoppeld aan één van de groepswinnaars van het hoofdtoernooi.

Volledige loting:

Pages

Subscribe to Paris Saint-Germain