Wedstrijdpraat: De Graafschap – Ajax

Bron: ajax1.nl

De tweede tegenstander van vandaag is De Graafschap. De ploeg uit Doetinchem komt uit in de Jupiler League en is de vierde sparringpartner van Ajax dit seizoen. In de selectie van de Amsterdammers voor deze wedstrijd zitten een aantal nieuwe namen. Spits Marvin Höner verdiende zijn contract op de Copa Amsterdam en krijgt misschien speelminuten tegen De Graafschap. Ook Moses Daddy en Sam Hendriks zijn nieuwe namen voor de Amsterdamse fans. Eerstgenoemde schijnt de Nigeriaanse Cristiano Ronaldo te zijn en Sam Hendriks kwam afgelopen maand over van de tegenstander van vanavond. De spits speelde slechts één keer in het eerste elftal, mede vanwege blessureleed, maar is nu weer fit om te starten in het shirt van Ajax.

Hier kun je meepraten over de wedstrijd De Graafschap – Ajax. Deze wedstrijd is te volgen via onze Twitter. De wedstrijd is ook te volgen via Ajax Exclusive TV, maar vooralsnog bevat de stream alleen beeld, geen geluid.

//

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn (’46, Nieuwpoort), Veltman, Moisander, Blind (’46, Koppers); Schöne, De Jong, Serero; De Sa, Sigthórsson, Fischer.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wedstrijdpraat-de-graafschap-ajax/