Live PSV – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenPSV – Ajax staat voor de 68ste keer op het programma. Ajax nam 17 keer de volle buit mee terwijl de thuisploeg 33 keer wist te winnen. Vorig seizoen eindigde het duel in een 3-0 overwinning voor PSV. Dit seizoen is PSV nog foutloos in de competitie terwijl Ajax maar één van de zeven wedstrijden wist te winnen.

Makkelie aangesteld als arbiterDanny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Hij wordt in Eindhoven geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. René Dieperink is de VAR in Zeist.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/28/live-psv-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-4/

Gegevens