‘Brighton meldt zich bij Ajax voor Kudus’

Bron: ajaxfanzone.nl

Brighton & Hove Albion heeft zich bij Ajax gemeld voor Mohammed Kudus. Ook Manchester United zou interesse hebben in Kudus, zo vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. Eerder berichtte ook transfermarktexpert Fabrizio Romano al over de interesse van Brighton in de 22-jarige Ghanees.

“De naam van Kudus wordt heel nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United”, begint Verweij. “En dat zou wel heel opvallend zijn. Brighton Hove & Albion heeft de beste papieren momenteel voor Kudus, die zijn ook in de race en hebben zich gemeld bij Ajax. Maar als Manchester United komt, kan Erik ten Hag weer heel goed zijn voor zijn oude club.” Daarmee doelt hij onder meer op de transfer van Antony voor 100 miljoen euro.

Verweij heeft ook wel een idee hoeveel Ajax hoopt over te houden aan een transfer van Kudus, die nog tot medio 2025 vastligt in Amsterdam. “Voor Kudus heeft Ajax een bedrag van ongeveer 45 miljoen euro in gedachten. Maar of ze dat ooit gaan krijgen… Dat lijkt me wel heel erg veel betaald voor een jongen die toch best wel veel geblesseerd is geweest.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/06/27/brighton-meldt-zich-bij-ajax-voor-kudus/

Gegevens

Onderwerpen: Blessure, Transfers
Tags: Nieuws