Word jij ballenjongen of vaandeldrager bij Ajax - Heracles?

Bron: www.ajaxlife.nl

Wie weet toon jij straks de Ajaxvlag aan het publiek! © De Brouwer

Ajax is nog volop in de race voor plaatsing voor de Champions League, maar intussen is de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles ook al weer in aantocht. Voor deze seizoensopener zijn we op zoek naar zowel ballenjongens en –meisjes, als vaandeldragers. Lees dus snel door!

Vorig jaar opende Ajax de competitie ook al tegen Heracles, alleen werd er toen in Almelo afgetrapt. Die wedstrijd eindigde in een flinke domper, want Ajax ging met 2-1 onderuit. Nu zijn de rollen omgedraaid en mogen de Ajacieden het in eigen huis opnieuw proberen. Hopelijk stappen de mannen van Ten Hag nu wel met een overwinning het veld af.

Ajax en Heracles treffen elkaar op zaterdag 11 augustus in de Johan Cruijff Arena en er wordt om 18.30 afgetrapt. Als lid van Ajax Jonge Schare kun jij daar bij zijn. Heel dichtbij zelfs!

We zijn namelijk op zoek naar twee ballenjongens of –meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24482