'Oppassen dat ik Ajax niet boven mezelf plaats'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt sluit niet helemaal uit dat hij komende zomer Ajax gaat verlaten. In gesprek met ELF Voetbal Magazine spreekt hij over zijn ambities en geeft hij aan dat zijn ontwikkeling een stuk sneller gaat dan verwacht.

De Ligt droomde ervan om door te breken bij Ajax en op zijn 24ste of 25ste een transfer te kunnen maken. Het lijkt erop dat dat nu wat sneller gaat gebeuren. 'Ik had werkelijk nóóit kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. Zo snel, dat het wel heel lastig wordt op mijn 24ste nog bij Ajax te voetballen', vertelt De Ligt, die enorm begaan is met Ajax. Toch is er een grote 'maar' in het verhaal. 'Stel: mijn verstand zegt dat ik een stap moet maken, maar mijn hart zegt dat ik bij Ajax moet blijven, dan zal mijn hart de bovenhand hebben. Ik moet wat mijn carrière betreft wel oppassen dat ik Ajax niet boven mezelf plaats', zegt een eerlijke De Ligt, die in de belangstelling staat van clubs als FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Arsenal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112010/oppassen-dat-ik-ajax-niet-boven-mezelf-plaats

Gegevens