Drie keer scheepsrecht! Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Komt Ajax nu wel voorbij Twente? © Pro Shots

Hoewel er met een schuin oog naar PSV zal worden gekeken, moet de focus op de eigen wedstrijd liggen. FC Twente, de beul van Marcel Keizer, komt langs. Naast de bekerdeceptie werd ook in de competitie niet gewonnen in Enschede. Omdat fouten niet meer gemaakt mogen worden, moet drie keer wel scheepsrecht zijn.

Je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Waar PSV maar lelijk blijft winnen, is het zaak dat Ajax geduld blijft houden. Uiteindelijk worden goede bedoelingen beloond, toch? Misschien dat de tegenstander van de club uit Eindhoven dit weekend, Sparta Rotterdam een goede dag heeft. 

Maar zoals gezegd: zelf winnen is prioriteit nummer een. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Roda heeft Erik ten Hag (en jij dus ook) weer de beschikking over Matthijs de Ligt, die terugkeert van een schorsing, en Max Wöber die weer fit is. 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23463