Van der Sar stapt op bij uitblijven succes

Bron: www.ajaxshowtime.com

Edwin van der Sar erkent dat de komende periode cruciaal wordt voor Ajax en hemzelf, zo vertelt de algemeen directeur aan de aanwezige pers tijdens het trainingskamp in Portugal. Indien de gewenste prestaties uitblijven, zal de voormalig keeper wellicht zijn conclusies trekken. 

'We hebben nu drie verschillende trainers in een jaar. Als de progressie de komende periode uitblijft, wordt het ook tijd om naar mezelf te kijken', vertelde Van der Sar aan de aanwezige pers. Tevens werd bekendgemaakt dat Erik ten Hag toetreedt tot het Technisch Hart. Saïd Ouaali (directeur Ajax-opleiding) en Marc Overmars (directeur spelersbeleid) maken verder deel uit van het belangrijke orgaan binnen Ajax. 

Bij het begin van de Fluwelen Revolutie onder Johan Cruijff maakte de toenmalige trainer, Frank de Boer, ook deel uit van het Technisch Hart. Toentertijd bestond deze uit De Boer, Wim Jonk en Dennis Bergkamp. De Boer werd in september in 2013 vervangen door Marc Overmars, met het oog op een betere continuïteit binnen de club. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109872/van-der-sar-stapt-op-bij-uitblijven-succes