Reiziger en Bogarde maken opstelling Ajax tegen Willem II

Bron: www.ajaxlife.nl

Reiziger verruilde het eerste van Sparta in de zomer voor Jong Ajax. © Pro Shots

Michael Reiziger en Winston Bogarde bepalen de opstelling waarmee Ajax aantreedt tegen Willem II. Het duo dat verantwoordelijk is voor de gang van zaken neemt in ieder geval zondag de honneurs waar.

Ajax is druk bezig om een oplossing te vinden voor zowel de korte als lange termijn, nu het heeft gebroken met Marcel Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp. Dit trio maakte deel uit van de technische staf, de eerste twee zaten ook op de bank.

Reiziger en Bogarde zijn sinds de start van dit seizoen verantwoordelijk voor de gang van zaken bij Jong Ajax, dat momenteel derde staat in de Jupiler League. Het is wel een beetje ironisch dat Keizer als voormalig trainer van Jong Ajax tijdelijk wordt opgevolgd door de trainer van... Jong Ajax.

Dit terwijl zo’n beetje iedereen het erover eens is dat het niet echt een supergoed idee was om de onervaren Keizer door te schuiven, toen er snel een opvolger moest worden gevonden na het vertrek van Peter Bosz. Het verschil is uiteraard dat dit tijdelijk is.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23143