Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar FC Twente-uit!

Bron: www.ajaxlife.nl

Een ding weet je zeker: Twente-uit wordt een sfeervol avondje! © De Brouwer

We hebben twee broodjes beenham in het vizier! De eerste keer staan er in Enschede ook drie punten op het spel, de tweede keer de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi. Ook goed om te weten: er gaan beide keren van die handige SV Ajax-bussen richting het uitduel met FC Twente.

Ajax mag begin en eind december aantreden in de Grolsch Veste en zaterdag 2 december (aftrap 18.45 uur) is de eerste keer. We kunnen ons zo voorstellen dat je die zaterdag weinig zin hebt om overdag eerst naar de Johan Cruijff Arena te komen, vandaar dit alternatief!

Er vertrekken SV Ajax-bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (7) en vanuit Almere (5), Den Bosch (21) en Leiden (32). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen en de inschrijving start zaterdag om 10.00 uur. 

Als je nou wilt meerijden, zorg er dan eerst voor dat je een wedstrijdkaartje scoort. Dit kan zaterdag net zo goed vanaf 10.00 uur. Eerst een kaartje scoren, daarna een stoel in de bus regelen. Dat is de vaste afspraak en zo doen we dat dit keer opnieuw.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22896

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, KNVB, Transfers, KNVB Beker
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff