Van de Beek juicht het mooist en scoort een wallpaper

Bron: www.ajaxlife.nl

Een score van één op zes is niet best, een score van twee op zeven is gelukkig al een stukkie beter. Ajax boekte op bezoek bij VVV-Venlo (0-2) zijn tweede overwinning van het seizoen en dus is hier ook onze tweede wallpaper van 20172018!

Een gemakkelijke bevalling ging er niet vooraf aan de tweede driepunter van het seizoen. Er was zelfs de assistentie van een ervaren kracht – in de vorm van Klaas Jan Huntelaar – voor nodig om het allemaal te laten gebeuren.

Huntelaar was belangrijk bij het openingsdoelpunt, door de bal prima terug te leggen op Donny van de Beek. Donny hoefde slechts zijn voet tegen de bal te zetten om Ajax op voorsprong te schieten. Zo gezegd, zo gedaan. Het juichen van Donny mocht er zijn, wat dat betreft is hij alvast een waardig opvolger van Davy Klaassen.

Ook David Neres wist daarna nog het net te vinden, maar hij juichte niet zo mooi als Donny. Dus gingen we voor dit plaatje. Jij ook, wordt het de nieuwe achtergrond van je telefoon? We zijn benieuwd, dus kom maar door met de screenshots!

Download de wallpaper hier.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22388