One of these nights…..

Bron: www.afca.nl

Tering hee, wat een avond , wat ’n nacht (biereliere, bacardieparty, Schnappsklappen, telefoon kwijt, lam weg teruglopen naar kroeg met zaklamp, tel gevonden) wat een ochtend…..pfffffff…..(6 paracetamol, 4 ibrupufen) en we zijn weer het mannetje…en nog steeds, zoals de Engelsen het mooi zeggen: “totally buzzing” van de wedstrijd.

Vandaag (donderdag) gelukkig vrije dag.Ff wedstrijd teruggekeken, want in het stadion, het wordt inmiddels traditie bij mij: alle goals weer eens gemist… ouwehoeren, zieken met je rug naar ’t veld….gnagnagna…jullie kennen ’t wel….

Het was echt weer “one of these Nights”Het gevoel van 13-05-1992 Ajax Torino kwam aardig in de buurt., al was die wedstrijd spannender vanwege de 2-2 uitslag uit en de met samengeknepen billen uitgespeelde thriller in Olympisch….Peterson onderuitgeschoffeld, John van Loen hondsdol…Torino, met die etter Scifo en die bloedhond van een Walter Casagrande, de zwartharige Gordon Heukeroth. Maar de ontlading , de ontlading was vergelijkbaar, al was ik toen als 14 jarige in 92 veel sneller dronken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/one-of-these-nights/

Gegevens