Huntelaar tegen Ajax: “Eerlijk is eerlijk, het idee blijft vreemd”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Klaas-Jan Huntelaar zal deze maand voor even terugkeren in de Amsterdam Arena. De 33-jarige voormalige spits van Ajax zal het met Schalke 04 opnemen tegen de club waarvoor hij tussen 2006 en 2008 de ene goal na de andere scoorde: 136 officiële wedstrijden, 105 goals. Zal hij volgend seizoen weer in het wit-rood-witte shirt spelen?

“Alles is mogelijk. Maar het is lastig om daar nu iets over te zeggen. We gaan het zien”, zegt Huntelaar in gesprek met Ajax.nl. Huntelaar kampt de laatste maanden met blessureleed en het is nog maar de vraag of de international in het veld zal verschijnen tegen Ajax. Het blijft voor de spits een beetje dubbel. Hij gunt Ajax het beste, maar hij wil ook door naar de halve finale van de Europa League. “Kijk, je staat natuurlijk op het veld om te winnen en doelpunten te maken, zo hoort het. Maar eerlijk is eerlijk, het idee blijft vreemd.” Huntelaar is namelijk nog altijd een supporter van Ajax. “Ajax is een jeugdliefde van me. Ik ben altijd al groot Ajax-fan geweest. Heel vreemd is dat niet. Mijn hele familie is nogal Ajax minded. Bovendien kijk je als kind het liefst naar een ploeg die wint en naar de beste spelers.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/07/huntelaar-tegen-ajax-eerlijk-is-eerlijk-het-idee-blijft-vreemd/