Jong Ajax pakt periodetitel na 1-1 tegen FC Eindhoven

Jong Ajax heeft vrijdagavond de periodetitel gepakt in de Jupiler League door een 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Marcel Keizer zag tot twee keer toe een doelpunt worden afgekeurd wegens buitenspel maar vlak voor rust was het wel raak. Niemand minder dan Kaj Sierhuis opende de score op sportpark de Toekomst na een puike voorzet van Justin Kluivert. In de tweede helft wist FC Eindhoven de gelijkmaker te scoren en dat was uiteindelijk ook de eindstand. Met het winnen van de periodetitel ontvingen de Ajacieden uit handen van Sjaak Swart de Bronzen Stier en ontvangt de club 75.000 euro.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik (Lartey Sanniez 22′), De Ligt, Bergsma, Dankerlui; Eiting, De Jong (Nouri 46′, Walian 78’), Van de Beek; Kluivert, Sierhuis, Mazraoui

Bron: Ajax.nl