Keizer spreekt van leerzame avond voor Jong Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Trainer Marcel Keizer zag zijn team Jong Ajax gisteren thuis op De Toekomst een pak slaag krijgen van VVV-Venlo: 0-4. Vooral fysiek legden de Ajacieden het af tegen de Venlose club. Keizer was niet blij met het spel en het resultaat, maar hij zag ook de positieve kant van de afstraffing.

“Ik denk dat dit fysiek wel de sterkste tegenstander was, waarbij ik wel moet zeggen dat ze ook wel kunnen voetballen”, zegt Keizer tegen FOX Sports. “Dat is ook waar deze jongens doorheen moeten. Misschien dat we na de winterstop dit soort wedstrijden wel kunnen winnen.” De nederlaag tegen de nummer 2 van de Jupiler League is ook leerzaam voor de talenten, vindt Keizer. “Hier word je een grote jongen van. Halverwege met 3-0 achterstaan en dan na rust toch telkens om de bal vragen. Toch het lef hebben om te spelen en je niet naar de slachtbank laten leiden. Dat vroeg ik in de rust van ze en dat hebben ze gedaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/11/01/keizer-spreekt-van-leerzame-avond-voor-jong-ajax/

Gegevens