Cambuur-uit volgende potje voor Ajax in bekertoernooi

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax wint vaak van Cambuur zonder heel goed te spelen. © Pro Shots

Ajax neemt het in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi op tegen SC Cambuur. Dit is het resultaat van de loting die donderdag werd verricht. De wedstrijd wordt half december gespeeld in het Cambuur Stadion.

Hoewel je het niet direct zou verwachten, is sprake van een enigszins pikante loting. Het was de bedoeling dat Marcel Keizer ook dit seizoen bij Cambuur voor de groep zou staan, maar hij vertrok richting De Toekomst en juist de talenten krijgen dit seizoen volop de kans in het bekertoernooi.

Cambuur draait nog niet echt heel lekker. Trainer Rob Maas werd ontslagen en pas in het rechterrijtje van de Jupiler League komen we de 'nummer laatst' van vorig seizoen tegen. Het gaat in het bekertoernooi nog wel aardig, met een ruime overwinning (0-4) op de amateurs van TEC in de tweede ronde. 

Het is nog niet bekend wanneer Cambuur - Ajax precies op het rooster komt te staan, maar dinsdag 13 december lijkt al af te vallen omdat Ajax de zondagen rondom het bekerduel al afspraken heeft met FC Twente en PSV.

Hieronder staat nog een ander leuk dingetje:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20679