Veltman: “Het is lekker dat hij veel weghaalt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

“Tevredenheid overheerst nu. We hebben het in de tweede helft toch over de streep getrokken, ook al hadden we in de eerste helft al 2-0 voor moeten staan”, aldus Joël Veltman na afloop tegenover AT5. “Het veld was vrij droog en dat was moeilijk voor ons spel. Dan kom je moeilijk in positiespel en creëer je weinig kansen”, blikt Veltman terug.

“In de rust hadden we zelf al het gevoel dat zij een beetje moe werden. We wisten dat we de tweede helft goed moesten beginnen en dat bij 1-0 de koppies zouden gaan hangen. Dat deden we ook en uiteindelijk hadden we uit moeten lopen naar 3-0”, aldus de verdediger over het vervolg van de wedstrijd.

Niet alleen was Veltman blij met de overwinning, ook met zijn nieuwe teamgenoot Davinson Sánchez is hij erg tevreden. “Hij is sterk in de duels, wint kopduels. Het is lekker dat hij veel weghaalt.” Tegenover het Algemeen Dagblad voegde Veltman daar aan toe. “Voetballend vind ik hem steeds beter worden. De onderlinge afstemming gaat ook steeds beter. Dat is ook een kwestie van gewenning.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-het-is-lekker-dat-hij-veel-weghaalt/