AD: ‘Basisplaats voor Klaassen bij Oranje; Veltman moet wijken voor Janmaat’

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgaande op de laatste training van het Nederlands elftal meldt het Algemeen Dagblad dat bondscoach Danny Blind zijn basiselftal voor het kwalificatieduel tegen Zweden van vanavond flink zal omgooien. Vergil van Dijk krijgt de voorkeur centraal achterin ten kostte van Daly Blind die op zijn beurt linksback staat en daarmee Willems uit de basis stoot. Wesley Sneijder zal waarschijnlijk hangend op linksvoor gaan spelen waardoor Promes van links verschuift naar de voor hem vertrouwde rechtsbuiten plaats. Door de positiewisseling van Sneijder komt er een plaats vrij op het middenveld, volgens de krant voor Ajax aanvoerder Davy Klaassen. Joel Veltman lijkt zijn basisplaats als rechtsback, die hij afgelopen wedstrijd tegen Griekenland nog had, te verliezen aan Daryl Janmaat. De wedstrijd Zweden-Nederland begint vanavond om 20:45uur.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens het AD: Zoet, Janmaat, Bruma, Van Dijk, Blind, Klaassen, Strootman, Wijnaldum, Sneijder, Promes, Janssen.

Likes(34)Dislikes(11)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/06/ad-basisplaats-voor-klaassen-bij-oranje-veltman-moet-wijken-voor-janmaat/