Zivkovic kan overstap naar FC Utrecht voorlopig vergeten

Bron: ajaxfanzone.nl

Het begint er opnieuw op te lijken dat Richairo Zivkovic het komend seizoen een rol gaat vervullen binnen Jong Ajax. De spits scoorde weliswaar afgelopen woensdag in het duel met AS Beziers maar zoals bekend bestond de opstelling van Ajax uit de reserves. Na het aantrekken van Mateo Cassierra en het bericht dat Arek Milik nog een jaar bij Ajax blijft kan Zivkovic opnieuw zijn conclusies trekken al lijkt een overstap naar FC Utrecht van de baan, zoals eerder werd vermeld. 

Directeur Wilco van Schaik laat tegenover het AD weten dat hij ook de media leest en daarin een hoop onzin tegenkomt. ‘Wij hebben onze selectie rond en mochten er nog spelers vertrekken dan zullen wij pas in actie komen. Op dit moment speelt er dus niks concreets. Sébastien Haller is nog altijd een speler van Utrecht, gaat hij weg, dan komen Zivkovic en Vincent Vermeij van De Graafschap in beeld’. Zivkovic laat inmiddels weten klaar te zijn met zijn rol binnen Ajax. ‘Ik heb het gevoel dat ik als jojo word gebruikt, dat er spelletjes worden gespeeld’, aldus Zivkovic.

Bron: AD

 

 

 

Likes(44)Dislikes(19)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/21/zivkovic-kan-overstap-naar-fc-utrecht-voorlopig-vergeten/