Bosz speelt met 'basiself' tijdens training

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het lijkt erop dat Peter Bosz steeds meer richting zijn ideale basiself aan het toewerken is. Waar de nieuwe trainer van Ajax tijdens de eerdere trainingen in het nieuwe seizoen de partijen nog door elkaar husselde, zou de oefenmeester tijdens de woensdagtraining gekozen hebben voor zijn voorlopige 'basiself'. Dit melden onder meer Voetbal International en De Telegraaf via Twitter.

Voorlopig kiest Bosz voor dezelfde doelman, verdediging en middenveld als zijn voorganger Frank de Boer. Dit betekent dat Jasper Cillessen op doel staat, de achterhoede gevormd wordt door Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald en Mitchell Dijks en op het middenveld Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Davy Klaassen te vinden zijn.

Opvallend is de afwezigheid van Anwar El Ghazi in de voorhoede, waar Bosz lijkt te kiezen voor Vaclav Cerny. Uiteraard staat Amin Younes als linksbuiten opgesteld en geniet Richaïro Zivkovic voorlopig de voorkeur in de spits.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97578/bosz-speelt-met-basiself-tijdens-training