Oude bekenden en nieuwe gezichten bij Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Maandagochtend om 10.00 begint jong Ajax met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hier staan zowel nieuwe gezichten als oude bekenden voor de groep. De nieuwe trainer Marcel Keizer zal voor het eerst voor de groep staan en zal daarbij vergezeld worden door de nieuwe assistent coach George Ogararu.

De nieuwe coaches zijn niet de enige nieuwe gezichten bij jong Ajax. Onder anderen Talent van de Toekomst Matthijs de Ligt maakt deel uit van de selectie.

Danilho Doekhi, Gino Dekker, Carel Eiting en Deyovaisio Zeefuik ontbreken een groot deel van de voorbereiding in verband met het EK Onder 19 dat van 11 tot en met 24 juli in Duitsland wordt gehouden. Ook Lucas Andersen (terug na verhuurperiode bij Willem II) sluit later aan.

Selectie Jong Ajax 2016-2017:Elton AcolatseNorbert AlblasLucas AndersenMarkus BaySheraldo BeckerLeon BergsmaStan van BladerenPelle ClementDamil DankerluiGino DekkerDanilho DoekhiCarel EitingIndy GroothuizenDragisa GudeljAdham El IdrissiTerry Lartey SanniezNathan LeyderMatthijs de LigtNoussair MazaraouiQueensy MenigLeeroy OwusuMauro SavastanoEzra WalianDjango WarmerdamDeyovaisio ZeefuikRichairo Zivkovic

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/20/oude-bekenden-en-nieuwe-gezichten-bij-jong-ajax/