Ajax en Hakimzadeh in goed overleg uit elkaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft afscheid genomen van Nabi Hakimzadeh. De aanvaller, die verdeeld over twee periodes meerdere jaren in Amsterdam speelde, heeft in goed overleg met de club de samenwerking verbroken.

De negentienjarige Hakimzadeh was dit seizoen tweedejaars A-junior, maar hij kwam amper aan spelen toe. Voor de stap naar Jong Ajax koos Ajax voor andere aanvallers en dus was er sprake van een uitzichtloze situatie. De buitenspeler traint sinds een week voor zichzelf en hoopt bij een andere club op een nieuwe kans.

Geluk bij een ongeluk is dat Hakimzadeh inmiddels wel topfit is. Hij kampte de afgelopen jaren bij Ajax regelmatig met zwaar en minder zwaar blessureleed, maar trainde de laatste weken gewoon volop met de groep. Hakimzadeh speelde als jonge jongen in de jeugd van Ajax, maar werd in 2007 weggestuurd. Bij Sparta pakte hij de draad op en dat leverde hem in 2012 een terugkeer in Amsterdam op.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94389/ajax-en-hakimzadeh-in-goed-overleg-uit-elkaar