Britse journalist betitelt nu zelfs Van Gaals Ajax als 'saai'

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit voorval tijdens de CL-finale was ook niet saai! © Pro Shots

De laatste tien eerste helften op Old Trafford leverden slechts een goal op. Van de tegenstander... Het is geen wonder dat Louis van Gaal onder vuur ligt bij Manchester United. Er is zelfs een video van een supporter die in slaap valt. Het gekke is nu dat een Britse journalist zelfs de suggestie wekt dat het Ajax van 1995 saai was.

Er is weinig sprake van progressie in het tweede seizoen waarin Manchester United zich onderwerpt aan de filosofie van Van Gaal. De manager geeft zelf ook toe dat hij vanaf de bank zijn teams wel eens leuker zag spelen. En Van Gaal heeft ook begrip voor supporters die voor het einde vertrekken.

“Er zijn dit seizoen wedstrijden geweest die ik erg saai vond. En ook ben ik wel eens boos geweest. Dat was tijdens duels waarin we er niet in slaagden om de verdediging van onze tegenstander in de war te brengen. Zulke wedstrijden zitten ertussen. Het lukt niet altijd om fantastisch spel op de mat te leggen of mensen te laten applaudisseren,” aldus Van Gaal tijdens een persgesprek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19029