Cruijff oneens met lange contracten (van bijvoorbeeld Veldmate)

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Johan Cruijff wijdt zijn wekelijkse column in De Telegraaf dit keer aan de lange contracten die mensen binnen het profvoetbal tegenwoordig vaak krijgen. De legendarische nummer 14 snapt niet waarom deze langdurige contracten worden uitgedeeld. “Langjarige contracten voor personen die bezig zijn met de prestatie van vandaag is een verzachtende omstandigheid die niet binnen het proces past.”

“Cocu doet het uitstekend bij PSV, bovendien staat als oud-speler zijn betrokkenheid bij de club buiten kijf”, aldus Cruijff. “Waarom dan toch een langjarig contract? Zo wordt een probleem gecreëerd dat geen probleem is. Hetzelfde met Veldmate bij Ajax. Dat wil niet zeggen dat de betrokken directeuren en commissarissen geen verstand van zaken hebben, wel is er sprake van een andere manier van denken. Een tegenstelling die binnen het topvoetbal veel problemen in de hand werkt”, zo meent Cruijff.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/01/11/cruijff-oneens-met-lange-contracten-van-bijvoorbeeld-veldmate/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Column, Scouting
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff