Gemengde gevoelens bij Klaassen: ‘Het was niet Ajax-waardig maar we staan toch bovenaan’

Bron: ajaxfanzone.nl

Davy Klaassen gaat met gemengde gevoelens de winterstop in. Het spel van Ajax is al weken / maanden niet om aan te gluren, Europees gezien was het helemaal dramatisch maar er zijn ook positieve puntjes volgens de aanvoerder: “We staan toch bovenaan”, aldus Klaassen in een interview met FOX Sports.

“Natuurlijk hebben we niet goed gespeeld. In de eerste helft miste ik een beetje agressie. Na rust hebben we het volgens mij iets beter gedaan. Maar het was niet Ajax-waardig. We wilden er een leuke wedstrijd van maken, maar dat is niet gelukt. Het moet veel beter en het kan ook veel beter. Dat moeten we straks laten zien.”

Ook Riechedly Bazoer geeft tegenover FOXSports aan zich voor te kunnen stellen dat het publiek zich verveelde: “Wij speelden De Graafschap niet kapot. De tweede helft ging dat wel beter en toen kregen wij ook meer kansen. Ik zat zelf wel goed in de wedstrijd vond ik. Maar het kan wel nog veel beter”, aldus de matchwinnaar.

Bron: FOXSports

Likes(25)Dislikes(4)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/20/gemengde-gevoelens-bij-klaassen-het-was-niet-ajax-waardig-maar-we-staan-toch-bovenaan/

Gegevens

Onderwerpen: Winterstop
Tags: Nieuws