Jong Ajax pakt punt tegen Almere City: 2-2

Jong Ajax heeft maandagavond op de Toekomst een gelijkspel behaald tegen Almere City. In de eerste helft zag het er niet naar uit dat het een leuke avond zou worden voor de mannen van Jaap Stam en Andries Ulderink. De Ajacieden stonden al snel op een 0-2 achterstand en vochten zich in de tweede helft terug in de wedstrijd.  Mike van der Hoorn scoorde de aansluitingstreffer waarna Sam Hendriks uiteindelijk vanaf elf meter een penalty benutte waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Owusu (55. Dankerlui), Van der Hoorn, Viergever, Warmerdam, El Mahdioui, Sinkgraven, Bakker (85. Clement), Acolatse, Hendriks, Younes (61. Muric)

Bron: Ajax.nl