Perez hekelt hypocrisie Van Basten: “Hij wilde zelf de macht bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vanavond waren onder andere Arno Vermeulen (Chef Voetbal NOS), David Endt (voormalig perschef Ajax) en Kenneth Perez te gast bij het voetbalprogramma Studio Voetbal.

Ook de column van Marco van Basten kwam weer ter sprake. De ‘onpartijdige’ David ‘Ten Have werd vernederd’ Endt, die blijkbaar zijn haarverf vergeten was, en Arno Vermeulen waren vol lof over het schrijfsel van Van Basten. Kenneth Perez was een andere mening toegedaan. Perez: “Toen ik het las kreeg ik eigenlijk een flashback naar acht jaar geleden, toen ik zelf speler van Ajax was. Van Basten was toen hoofdcoach. Je kon in deze column eigenlijk de naam van Van Basten invullen in plaats van Cruijff. Van Basten wilde ook de baas zijn en beslissen over het aankoopbeleid. Hij zegt nu dat Cruijff de baas wil zijn en dat het om macht gaat. Dat hij rücksichtslos ingrijpt. Maar dat vond ik Van Basten ook doen bij Ajax”, zo besluit de voormalige jeugdtrainer van Ajax en huidig voetbalanalist van FOX Voetbal zijn betoog.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/09/28/perez-hekelt-hypocrisie-van-basten-hij-wilde-zelf-de-macht-bij-ajax/

Gegevens