'Kans op zelfde opstelling is groot'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Frank de Boer heeft zijn opstelling voor de Europa League wedstrijd tegen Jablonec van aankomende donderdag al min of meer prijsgegeven. Tegenover NOS gaf de trainer van Ajax aan dat dezelfde elf als tegen Willem II waarschijnlijk ook tegen de Tsjechen zullen starten.

De moraal in de equipe van De Boer lijkt in orde, ondanks de pijnlijke uitschakeling in de voorronde van de Champions League. Het mentale aspect is sowieso iets wat de coach looft. 'Ik heb het idee dat de mindset er nu wel in zit. Ze lijken steeds beter te begrijpen wat er gevraagd wordt op bepaalde momenten. De kans dat we aankomende donderdag tegen Jablonec met dezelfde opstelling spelen, is vrij groot', zo geeft hij aan dat hij niet direct van plan is iets te wijzigen.

In gesprek met FOX Sports loofde De Boer zijn twintigjarige pupil Anwar El Ghazi al even, voor de camera van NOS doet hij dat nog eens dunnetjes over. 'Anwar is een type speler dat heel graag doelpunten wil maken. Hij heeft de kwaliteit dat hij zonder heel goed te spelen, toch kan scoren. Die kwaliteit gebruikt hij heel goed. Als hij elke wedstrijd twee keer scoort, ben ik tevreden.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89564/kans-op-zelfde-opstelling-is-groot