[Update] 'Presentatie Sanogo eind deze week'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het hing al enigszins in de lucht, maar Mike Verweij van De Telegraaf laat op Twitter weten dat de deal tussen Ajax en Arsenal in kannen en kruiken is: Yaya Sanogo speelt komend seizoen op huurbasis in Amsterdam.

Onder trainer Frank de Boer moet Sanogo de strijd aangaan met Arek Milik. Met het oog op de ontwikkeling van de aan Willem II verhuurde Richaïro Zivkovic heeft Ajax geen optie tot koop bedongen op de Franse spits.

Update - 07.15 uurDe Telegraaf schrijft dinsdagmorgen dat Yaya Sanogo als alles goed verloopt eind deze week wordt gepresenteerd. De Fransman heeft 'volgens bronnen rondom Arsenal' zijn ja-woord gegeven aan Ajax, waar hij Champions League-voetbal verkiest boven een verhuur aan Lille.

Het ontbreken van een optie tot koop komt enerzijds door de ontwikkeling van Richairo Zivkovic, maar ook Arsenal wil niet meewerken aan een verkoop. Arsène Wenger heeft vertrouwen in Sanogo, zo valt te lezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88866/update-presentatie-sanogo-eind-deze-week