WAAROM, FRANK. WAAROM?

Bron: www.afca.nl

Op deze plek ging het gedurende het afgelopen jaar vaak om twee thema’s: de lachwekkendheid van het doen en laten van die kutclub uit 010 en hun nog zieligere supporters, en de hemeltergend slappe instelling die bij ons eigen cluppie veel te vaak wordt vertoond. Laatstgenoemd onderwerp bereikte afgelopen zondag, in de wedstrijd tegen de half-kakkies uit hopjesstad, weer een historisch dieptepunt. Het was wederom een aaneenschakeling van rare beslissingen, onbegrijpelijke wissels en een onbegrijpelijk slappe instelling. Met als gevolg dat wij elkaar op de tribune voortdurend vragend aankeken, ofelkaar app-ten tijdens het kijken naar de wedstrijd thuis of in de kroeg: Waar slaat dit op. Wat is hier de verklaring voor? Dit spel, deze opstelling, waarom?

Want waarom werd er door De Boer niet voortgeborduurd op de redelijke wedstrijd tegen Hoerenveen en stonden Bazoer en El Ghazi niet gewoon in de basis?

Waarom werd er in aanloop naar de wedstrijd tegen dat groengele kutclubje gesteld dat Ajax zich volledig zal gaan richten op volgend seizoen, om vervolgens doodleuk te beginnen met de ‘oudjes-zonder-toekomst’ Moisander, Schöne en Sigthorssón?

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/waarom-frank-waarom/