[Update III] Andersen mist mogelijk H'veen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bondscoach Morten Olsen liet de twintigjarige aanvaller als linksbuiten in de basis beginnen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Roemenië. Het is nog niet duidelijk hoeveel tijd Andersen nodig heeft voor zijn herstel. Nicolai Boilesen stond ook aan de aftrap tegen de Roemenen en voormalig Ajacied Christian Eriksen begon op de bank.

Update 7.23 uur - woensdagHet Deense Ekstrabladet meldt dat Anderesen met een beugel bij het hotel van de nationale ploeg arriveerde. De Ajacied vliegt rechtstreeks van Roemenië naar Amsterdam om verdere behandelingen aan zijn gebit te ondergaan. 'Het was een zware klap op zijn tanden. We moesten hem wel wisselen, omdat zijn tanden er bij een nieuwe klap helemaal uit zouden gaan,' laat de arts van de Deense voetbalbond weten. 

Update 9.12 uur - woensdagBondscoach Morten Olsen spreekt schande van de elleboogstoot die Andersen ontving. Hij maakte een goede indruk tegen de Roemenen, maar de klap op zijn gezicht zou hij niet meer te boven komen. 'Het is een schande dat Andersen niet de kans kreeg om zich te laten zien', is de bondscoach vernietigend in zijn oordeel over de stoot. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/83455/andersen-naar-ziekenhuis-tijdens-interland.html