De Boer: “Nu helemaal gefocust op Ajax”

Bron: ajax1.nl

“Neem de telefoon maar niet meer op”, zei Frank de Boer een tijdje terug Guido Albers, zijn zaakwaarnemer. Dat zegt de oefenmeester tegenover AjaxLife tijdens een persmoment in Oostenrijk. Hij hoeft zelf niet meer te vertrekken uit Amsterdam. “Ik ben nu helemaal gefocust op Ajax.”

De afgelopen paar maanden werd hij meerdere malen in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Nadat bekend werd dat Southampton-trainer Mauricio Pochettino de nieuwe trainer werd van ‘Spurs’ werd het angstvallig stil rond de 112-voudig international van Oranje. Hij gaat nu voor een vijfde titel op rij.

De Boer ziet de voorbereiding dan ook als zeer belangrijk. Mocht hij nu nog naar een nieuwe club vertrekken, heeft hij al een gedeelte van de voorbereiding gemist. “Je wilt direct goed beginnen bij een club, daar is de voorbereiding heel belangrijk in.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-nu-helemaal-gefocust-op-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-boer-nu-helemaal-gefocust-op-ajax