Verstoppertje

Bron: www.afca.nl

Als je de Telegraaf van vandaag moet geloven lijken de Ajax-kantoren op de Arena momenteel meer op de set van the making off Zombie 7 dan op een bedrijfspand van een beursgenoteerde voetbal-nv. Schijnt dat er niet zomaar hier of daar een lijkje uit een kast onder de trap komt vallen, maar kennelijk maakt het niet uit welke deur je er opentrekt, je waant je regelrecht in een videoclip van WackoJacko…Waarmee het wanbeleid uit voorliggende jaren nog maar eens dubbel en dwars wordt onderstreept.

Als je er iets langer over nadenkt kom je toch tot wat opmerkingen en nuances met betrekking tot dit verhaal. Het voorgaande wanbeleid lijdt geen twijfel. Dat wanbeleid stamt natuurlijk al uit de tijd van de verhuizing halverwege de jaren negentig, maar met name de directie onder leiding van Rik vd Boog heeft er onder het toeziend en goedkeurend oog van RvC-voorzitter Coronel een financiele puinhoop van gemaakt. Maar dat is natuurlijk allang geen nieuws meer. De details zullen met de tijd wel naar buiten komen. Maar zijn heden van geen enkele relevantie meer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/columns/jimmy-hill/vertsoppertje/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vertsoppertje

Gegevens