Dichter bij Engeland

Bron: www.afca.nl

Was dat nog eens even fijn om te lezen, Rupert Murdoch koopt de rechten om de live wedstrijden van de Eredivisie uit te zenden voor een duizelingwekkend bedrag van € 1.000.000.000.-. Na het cadeautje van Dynamo Kiev gisteren dus het volgende bericht dat onze directie met veel genoegen zal hebben gelezen en in het laatste geval zelfs actief aan heeft meegewerkt.

Nou is het inderdaad fijn om wat reserves op de bank te hebben staan, maar geld is niet zaligmakend. Dat hebben de jaren ’90 wel bewezen. Door creativiteit en eigen jeugd werden de prijzen aaneengeregen, toen Ajax één van de armste jongetjes uit de klas was. De miljoentjes die Feijenoord aan ons heeft geschonken door niet het hoofdtoernooi te halen zijn alleen maar lekker en kunnen mooi geïnvesteerd worden in één gerichte aankoop voor de positie van linker centrumverdediger. Of gewoon weggeven aan een goed doel om die gasten eens fijn te fucken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/dichter-bij-engeland/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dichter-bij-engeland

Gegevens