Game Talk van Opa Spoor: Ajax – psv (JC Schaal)

Bron: www.afca.nl

Palingcup tegen de lampies: kijken hoe het met Ajax is gesteld.

Het was voor Ajax een rustige zomerstop. Opa kreeg in zijn Griekse verblijf weinig nieuws van importantie.

Belgische Jan vertrok naar de Spurs. Achterin is Ajax daarom kwetsbaar geworden. Het blijft vreemd dat er nog steeds geen vervanger is aangetrokken, het was toch al meer dan een jaar bekend dat dit het laatste seizoen was dat we van Belgische Jan konden genieten.

Ajax weigerde miljoenen voor narsingh en zijn maffia-achtige zaakwaarnemer neer te leggen. Als een soort van nsb’er vluchtte hij toen maar de provincie in.

Ajax had Schöne al transfervrij aangetrokken. Daar kwam buitenspeler Sana nog bij. Of het genoeg is blijft de vraag. Achterin blijft Ajax kwetsbaar. Voorin is het de vraag hoe het met Dirk verder gaat. Laten we hopen dat hij zijn oude niveau weer gaat halen en vooral fit mag blijven. Aan de andere kant moeten we ook nog zien hoe het met Mickey af gaat lopen. Ook hij zit in zijn laatste contractjaar.

Dan hebben we ook nog Gregory die het nodig vond in een kakkerlakkenkrant een lachwekkend huilverhaal af te steken. Laten we hopen dat ook hij zijn transfer krijgt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-ajax-psv-jc-schaal/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-psv-jc-schaal