Open dag

Opnieuw op de foto met jouw Ajax-idool?

Bron: www.ajax.nl

Bijna elke Ajacied heeft er wel één: een foto van zichzelf met zijn of haar Ajax-idool uit heden of verleden. Door deze foto via Twitter of Instagram te delen en daarbij #ajaxopendag te gebruiken, maken supporters kans op een herbeleving van de ontmoeting met hun Ajax-held tijdens de Open Dag op 20 juli.

Open dag op maandag 20 juli

Bron: ajaxfanzone.nl

De Open dag bij Ajax is dit jaar vastgesteld op maandag 20 juli. Rondom de Arena en op sportpark de Toekomst zullen weer allerlei evenementen worden georganiseerd waarbij Ajax alle supporters vraagt om samen het nieuwe seizoen in te luiden. Het programma zal later bekend worden gemaakt.

Bron: Ajax.nl

Likes(6)Dislikes(1)

Ajax houdt Open Dag op maandag 20 juli

Bron: www.ajaxlife.nl

De supporters prijkten vorig jaar zelf op de cover van de Ajax Lifekrant.© Pro Shots

De jaarlijkse Open Dag vindt dit jaar plaats op maandag 20 juli. In de omgeving van de Amsterdam Arena en Sportpark De Toekomst zijn alle Ajaxsupporters welkom om het nieuwe seizoen in te luiden. Zet de datum dus maar alvast in je agenda!

Ajax is al druk bezig met de voorbereidingen van de Open Dag. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, het programma volgt snel. Zoals gebruikelijk zullen in ieder geval de spelers gepresenteerd worden.

VI: 'Fischer kan over twee weken spelen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Na een volle trainingsweek zonder reactie zou de jongeling een weekje later zijn rentree kunnen maken bij een wedstrijd. Het ligt in de lijn der verwachting dat Fischer eerst speelminuten zal maken bij Jong Ajax, alvorens hij langzaam wordt gebracht in het eerste. 'Gezien de duur van de blessure wil Ajax het logischerwijs rustig aan doen met Fischer. Volgende week kan hij evenwel de volgende stap in zijn revalidatie zetten', aldus VI.

Uit beeld geraakte Sana kent geen rancune

Bron: www.ajaxlife.nl

Tijdens de Open Dag zagen we Sana voor het laatst.© Proshots

Wie verlost Tobias Sana? De Zweedse aanvaller (25) is klaar bij Ajax. Hij komt niet meer in de plannen van de beleidsbepalers voor en hoopt in de winterstop te vertrekken.

Dit seizoen staat zijn teller op nul speelminuten. Waarom redde Sana het niet bij Ajax? Was Ajax te hoog gegrepen? Feit is dat Frank de Boer in ieder seizoen op de vleugel de voorkeur gaf aan een ander.

14e open dag Cruijff Foundation druk bezocht (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Olympisch stadion was vandaag het toneel voor de 14e open dag van de Johan Cruyff Foundation. Ruim duizend kinderen, valide en minder valide, beoefenden meer dan 30 verschillende sporten.

Sporten varieerden van softbal en hordelopen tot natuurlijk voetbal. De gelukkigen mochten ‘hun’ sport zelfs nog even met Johan zelf doen. Aan de zwerm handtekeningenvragers was te zien waar Cruyff zich in het stadion bevond, gelukkig kreeg AT5 hem ook nog even te pakken.

Hoogtepunten van Ajax Open Dag 2014

Bron: www.ajaxlife.nl

Het filmpje van de Ajax Open Dag is klaar! En dat is goed nieuws. Dan kunnen we tenminste even terugblikken op een mooie dag, voor zo'n 35.000 Ajacieden. Beleef nog een keer de dag waarop Ajax open huis hield, in vogelvlucht. In een minuutje of drie komen alle hoogtepunten nogmaals voorbij. Best leuk toch? Van een selfie met Viktor Fischer tot foebele op De Toekomst! De video is gemaakt door Mylène Sopacua.

Ajax en Surinamers: Een succesvolle combinatie

Bron: ajax1.nl

Tijdens de open dag van Ajax was er een bijzondere vriendschappelijke wedstrijd te zien. Lucky Ajax speelde tegen de Suriprofs, met daarin enkele oud-Ajacieden. Onder meer Clarence Seedorf, Edgar Davids en Stanley Menzo waren op De Toekomst te bewonderen. Ajax en Suriname hebben al jarenlang een bijzondere band. Meer dan veertig spelers met Surinaamse roots haalden het eerste van Ajax, zo schrijft Het Parool. De allereerste was de toen 17-jarige Frank Rijkaard. Hij groeide uit tot een belangrijke speler. “Een groot voorbeeld”, vertelt Menzo.

Pages

Subscribe to Open dag