Open dag

Fotoverslag Open Dag

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag vond de jaarlijkse Open Dag plaats bij Ajax en zoals aangekondigd had deze dag een sober karakter gezien de situatie rondom Abdelhak Nouri. Onze fotograaf Jacques was aanwezig en schoot enkele fraaie plaatjes in de Johan Cruijff Arena waar de selectie een trainingspartij liet zien en daarna was er het afscheid van Anouk Hoogendijk en Daphne Koster.

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Ajax past programma Open Dag aan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft besloten om het programma van de Open Dag dit jaar aan te passen in verband met de situatie van Abdelhak Nouri. Normaal gesproken is de Open Dag een grote, feestelijke gebeurtenis. Ajax heeft nu gekozen voor een meer sobere invulling.

Om 12.00 zal de Arena open gaan, waarna om 13.00 een open training van de selectie plaats vindt. De open training wordt gevolgd door de afscheidswedstrijd van Daphne Koster en Anouk Hoogendijk. Zij besloten na het winnen dan de dubbel met de Ajax Vrouwen te stoppen met voetballen.

Programma Open Dag teruggebracht tot open training

Bron: www.ajaxlife.nl

Er wordt volgende week vrijdag geen feestje gevierd. © Pro Shots

De Open Dag van Ajax krijgt een veel minder feestelijk tintje dan je waarschijnlijk bent gewend. Ajax heeft helaas moeten besluiten om het programma van vrijdag 4 augustus aan te passen, in verband met het wegvallen van Appie Nouri. De Open Dag krijgt een sober karakter.

De Open Dag vindt volgende week vrijdag alleen plaats in de Johan Cruijff Arena. De deuren openen om 12.00 uur, waarna een uurtje later een openbare training van de selectie van Marcel Keizer van start gaat.

PSV is klaar met de voetballer Adam Maher

Bron: www.ad.nl

Adam Maher was vier jaar geleden na zijn komst de nummer 1-hit in Eindhoven, maar gaat de komende weken PSV in relatieve stilte verlaten. De middenvelder was gisteren niet bij de presentatie van de spelersgroep van PSV op de open dag in het Philips Stadion en is ook niet ingeschreven voor de Europa League-duels van PSV. 

Programma Open Dag grotendeels duidelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er wordt steeds meer duidelijk over het programma van de Open Dag, die op vrijdag 4 augustus plaats vindt. De Open Dag start om 12.00 en eindigt om 17.30.

Uitzwaaiwedstrijd

Er staat onder andere een uitzwaaiwedstrijd voor Daphne Koster en Anouk Hoogendijk op het programma. De speelsters besloten na het winnen van de dubbel met de Ajax Vrouwen hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Zij krijgen nu dus nog één keer de kans op een mooi manier afscheid te nemen van het voetbal.

Pages

Subscribe to Open dag