Open dag

Open Training op maandag 11 juli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op maandag 11 juli zal de training van Ajax open zijn voor publiek. De sessie zal om 10.30 uur beginnen en wordt uiteraard gehouden op Sportpark de Toekomst. Het sportpark zal vanaf 9.30 uur geopend zijn.

Naast de open training worden er ook nog verschillende activiteiten georganiseerd. Ook is er na afloop van de training een handtekeningensessie waarbij de fans een handtekening kunnen scoren van de spelers en de technische staf.

Selectie Jong Ajax bekendgemaakt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax start maandagochtend de voorbereiding op het seizoen 2016/2017. Eerder deze ochtend werd op Ajax.nl de selectie voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De eerste training is vandaag om 10:00 uur op Sportpark De Toekomst onder leiding van de nieuwe trainer Marcel Keizer en zijn assistent George Ogararu.

Concept competitieprogramma 2016-2017 bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Pak de agenda’s er maar bij, want de KNVB heeft het concept competitieprogramma voor komend seizoen bekend gemaakt! Ajax begint de competitie op zondag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen Sparta. De eerste thuiswedstrijd is zes dagen later, tegen Roda JC. Afhankelijk van de Europese prestaties van Ajax zullen er mogelijk nog wat wedstrijden van zaterdag naar zondag verplaatst worden, maar het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Laatste week juli: voorronde CL

Vertrekkende spelers bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over ongeveer een maand gaat de transfermarkt officieel open, maar van sommige spelers staat al vast dat ze vertrekken.  Ajax1.nl maakte een lijstje met spelers die (transfervrij) vertrekken bij de Amsterdamse club en wat de eventuele nieuwe club is.

Ruben LigeonVertrekt naar: Slovan BratislavaTransfersom: (waarschijnlijk) transfervrijTekent tot: medio 2020Sinds 2000 bij Ajax

Lesly de SaVertrekt naar: Slovan BratislavaTransfersom: transfervrijTekent tot: medio 2020Sinds 2002 bij Ajax

Open dag op vrijdag 29 juli

Bron: ajaxfanzone.nl

De Open dag van Ajax zal dit jaar op vrijdag 29 juli plaatsvinden. In en rondom de Amsterdam Arena zullen weer vele activiteiten gepland worden waarbij het volledige programma binnenkort bekend zal worden gemaakt. Alle supporters van Ajax zijn uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden!

Bron: Ajax.nl

Likes(43)Dislikes(4)

Open Dag Ajax op vrijdag 29 juli

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De jaarlijkse Open Dag van Ajax zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 29 juli. De kennismaking met trainers en spelers zal in en rondom de Amsterdam ArenA plaatsvinden.

De nieuwe trainer Peter Bosz en misschien zelfs enkele aankopen zullen dan kennis maken met het Ajax-publiek. Verder zullen er ook nog andere leuke activiteiten worden georganiseerd, meldt Ajax.nl. Meer informatie en het volledige programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Ajax Open Dag op vrijdag 29 juli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Elke jaar reizen er weer heel veel Ajax-supporters richting Amsterdam om de Ajax Open Dag te vieren. Op deze dag wordt door middel van vele activiteiten, waaronder de spelerspresentatie, het nieuwe seizoen ingeluid.

Ook dit jaar vindt er weer een Open Dag plaats en wel op vrijdag 29 juli. In en rondom de Amsterdam ArenA zullen dan weer veel activiteiten plaats gaan vinden.

Meer informatie over het complete programma wordt binnenkort bekendgemaakt op Ajax.nl.

Ajax organiseert Open Dag op vrijdag 29 juli

Bron: www.ajaxlife.nl

De spelerspresentatie is altijd een van de hoogtepunten van de Open Dag. © Pro Shots

De jaarlijkse Open Dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 juli. In en rond de Amsterdam Arena zijn alle Ajaxsupporters welkom om het nieuwe seizoen in te luiden. Zet de datum dus maar alvast in je agenda!

Ajax is al druk bezig met de voorbereidingen van de Open Dag. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, het programma volgt snel. Zoals gebruikelijk zullen in ieder geval de spelers en de nieuwe technische staf worden gepresenteerd.

Chivu was dicht bij Ajax-terugkeer: "Het stopte, zonde"

Bron:

Cristian Chivu was afgelopen maandag even terug bij de club waar hij tussen 1999 en 2003 uitgroeide tot een populaire speler. De 34-jarige Roemeen liet zich als eregast zien op de open dag van Ajax. Hij kijkt met bijzonder warme gevoelens terug op zijn periode in Amsterdam. "Ajax is heel belangrijk geweest voor mijn carrière en heeft een speciale plek in mijn hart."

Pages

Subscribe to Open dag