Open dag

Open Dag Ajax deze zomer op vrijdag 4 augustus

Bron: www.ajaxlife.nl

Op de Open Dag komen diverse generaties supporters samen. © Pro Shots

We krijgen er al best veel vragen over. En op al die vragen hebben we nu ook een antwoord. De Open Dag van Ajax vindt dit keer plaats op vrijdag 4 augustus. Het open huis is altijd een mooi moment om de selectie officieel aan supporters voor te stellen.

Ajax is druk bezig met de voorbereidingen op de Open Dag, in en rondom de Johan Cruijff Arena. Wat er allemaal te gebeuren staat, is nog niet duidelijk. Dat komt tussen nu en 4 augustus wel, er is nog tijd genoeg om leuke dingen te verzinnen.

Johan Cruijff krijgt herdenkingsmunt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vorig jaar overleden Johan Cruijff krijgt zijn eigen herdenkingsmunt. Het Johan Cruijff Vijfje zal op 20 september, tijdens de open dag van de Cruyff Foundation geslagen worden door de Koninklijke Nederlanders Munt, zo meldt het Algemeen Dagblad.

“De familie vindt het een eer dat er een herdenkingsmunt komt en dat deze op een voor Johan dierbare dag wordt geslagen”, aldus Carole Thate van de foundation namens de familie Cruijff.

Cruijff krijgt herdenkingsmunt, Johan Cruijff Vijfje

Bron: ajaxfanzone.nl

Johan Cruijff krijgt komend jaar een herdenkingsmunt en deze zal door de Koninklijke Nederlandse Munt op 20 september worden geslagen, tijdens de open dag van de Cruijff Foundation. Het vijfje gaat een wettig betaalmiddel worden in Nederland en maakt deel uit van een serie herdenkingsmunten met sporticonen. ‘De familie vindt het een eer dat er een herdenkingsmunt komt en dat deze op een voor Johan dierbare dag wordt geslagen’, aldus Carole Thate van de foundation namens de familie Cruijff.

Bron: AD

Terugblik: Transferzomer 2013/2014

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Deadline Day is aangebroken, alleen vandaag nog en dan zit de transferperiode er ook echt op. Ajax heeft zesmaal toegeslagen met het aantrekken van de Colombianen Mateo Cassierra en Davinson Sanchez, spits Bertrand Traoré, doelman Tim Krul en de ervaren Duitser Heiko Westermann. Hakim Ziyech is gisteren gepresenteerd als top aankoop, de spelmaker van FC Twente is gehaald voor de positie van aanvallende middenvelder.

Transfer van Milik nu officieel rond

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandagavond heeft Napoli Arek Milik aan het publiek voorgesteld. Dit werd gedaan tijdens een soort open dag in het stadion. Daarnaast heeft het management van de Poolse spits de transfer bevestigd, Milik tekent een contract van vijf jaar. Hij gaat in Italië spelen met rugnummer 99.

“Het is een eer om voor Napoli en haar gepassioneerde fans te mogen spelen. Het is een club met een geweldige geschiedenis. Ik zal mijn best doen om de fans blij te maken”, aldus de spits.

Update ( 2 augustus 2016 ) :

Video: Ajax-fan komt voor Sigthórsson en Milik

Bron: www.fcupdate.nl

Een fan van Ajax kwam vrijdag bij de Open Dag van de Amsterdamse club van een koude kermis thuis. De supporter kwam speciaal voor Kolbeinn Sigthórsson en Arek Milik naar de Open Dag, maar beide spitsen waren uiteraard niet present bij de spelerspresentatie. De IJslander vertrok in 2015 al uit de ArenA, terwijl Milik onderweg is naar Napoli. Het interview van AT5 met de fan is vanaf 01:15 te bekijken. 

Pages

Subscribe to Open dag