Open dag

Chivu was dicht bij Ajax-terugkeer: "Het stopte, zonde"

Bron:

Cristian Chivu was afgelopen maandag even terug bij de club waar hij tussen 1999 en 2003 uitgroeide tot een populaire speler. De 34-jarige Roemeen liet zich als eregast zien op de open dag van Ajax. Hij kijkt met bijzonder warme gevoelens terug op zijn periode in Amsterdam. "Ajax is heel belangrijk geweest voor mijn carrière en heeft een speciale plek in mijn hart."

Supporters gaan opnieuw op de foto met hun Ajaxheld

Bron: www.ajaxlife.nl

Ja, dit zijn mooie dingen! Diverse supporters kregen tijdens de Ajax Open Dag de kans opnieuw op de foto te gaan met hun jeugdheld. Het ging niet om de minste namen: Stefan Pettersson, Cristian Chivu en Richard Witschge.

De jonge supporter heeft vandaag de dag een favoriet uit de huidige selectie, de wat oudere fan is nog steeds weg van zijn of haar held van vroeger. Dat is simpel gezegd de gedachte achter deze actie. Wie eenmaal fan is van een bepaalde speler, blijft dat. Ook zoveel jaar later.

Ajacieden zijn duidelijk: "In april staan wij met de schaal"

Bron:

Bij Ajax staat het komende seizoen volledig in het teken van het nemen van revanche. De Amsterdammers kwamen er in de vorige jaargang, na vier kampioenschappen op rij, niet aan te pas in de titelstrijd met PSV. Dit seizoen willen de Ajacieden weer de schaal veroveren. De spelers van de nummer twee van vorig seizoen beloofden maandag tijdens de open dag dat dit zal gebeuren.

Compilatie: Babbelbox Ajax Open Dag!

Bron: www.ajaxlife.nl

Er stond maandag tijdens de Ajax Open Dag een heuse babbelbox op het plein van de Supportersvereniging Ajax. In deze caravan konden alle Ajacieden zich alvast opmaken voor de start van het seizoen en de selectie van wat laatste advies voorzien.

De boodschap van de fans was veelal hetzelfde: de kampioensschaal moet weer naar Amsterdam! Aan de supporters zal het in ieder geval niet liggen. Die hebben er weer veel zin in, zo veel werd duidelijk.

Razende junior reporter doet verslag van Ajax Open Dag

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajax Open Dag is een ideaal moment om de nieuwste generatie Ajacieden kennis te laten maken met die mooie club. Dat schrijven we wel vaker. Maar nu is er een filmpje. En we vinden die video zo leuk dat we 'm ook graag delen met het grotemensenpubliek.

De razende reporter die verslag doet van de Open Dag heet Imara (7). En ook als er vragen moeten worden gesteld aan Davy Klaassen deinst ze nergens voor terug. De video geeft een mooie impressie van de dag die zo'n 30.000 Ajacieden beleefden.

Pages

Subscribe to Open dag