Bioscooppubliek op uitsterven

Bron: www.afca.nl

We staan weer aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. De voorbereiding zit in de afrondende fase. Volgende week staat in opdracht van de knvb  het verplichte opwarmertje tegen de Provinciale Sport Vereniging op de overvolle agenda, en over 14… dagen knallen we erop als de eerste wedstrijd van de competitie op het programma staat. Opgepompt bezoek uit Alkmaar. De jongens van Verbeek staan ongetwijfeld zo fit als een hoentje en retestrak in de spieren klaar om het in de Arena op te mogen nemen tegen ons aller Ajax. Fit en afgetraind, maar het zal wederom niet genoeg zijn om te kunnen denken dat er in Mokum iets te halen valt.

Want het mag dan wat lang duren, maar inmiddels lijkt het er na een jaartje of vijftien toch op alsof de Arena zodra Ajax de tent betreed omgetoverd wordt van bioscoop annex theater tot een Amsterdamse voetbaltempel, die geregeerd wordt door de grootste fanatieke supporterschare die Nederland ooit gezien heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/columns/jimmy-hill/bioscooppubliek-op-uitsterven/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=bioscooppubliek-op-uitsterven

Gegevens