Van der Sar blij met Ziggo

Bron: www.ajaxtotaal.nl

In zijn column in De Telegraaf benadrukt Edwin van der Sar nogmaals hoe belangrijk de deal met Ziggo is. De marketing directeur was één van de hoofdpersonen in het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor

“Het geld voor een hoofdsponsor vormt een essentieel onderdeel van de begroting. Daardoor kunnen we de dingen doen die we graag willen met de club, met de jeugdopleiding en met het stadion. Het neemt niet weg dat we een prachtige deal hebben. Het is ook interessant dat we gebroken hebben met het traditionele model, waarbij we één sponsor voor de hele club hadden. Voor de jeugd kan nu een aparte sponsor worden aangetrokken.

Het is te vroeg om op deze plek onze plannen voor de toekomst te onthullen, maar intern hebben we wel onze gedachten over de weg die we inslaan. We moeten ons continu verbeteren en nog sterker worden. Het liefst speel je elk jaar Champions League, maar als dat een keer niet lukt moet je zorgen dat je in de Europa League een goede reeks neerzet en tot de eindfase een rol kan spelen”, beëindigt Edwin van der Sar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/11/15/van-der-sar-blij-met-ziggo/