Bojan: ”Balbezit zal de sleutel zijn”

Bron: ajax1.nl

Net als iedereen binnen en buiten Ajax heeft ook Bojan Krkic veel vertrouwen in het duel met AC Milan van woensdagavond. De Catalaan lijkt weer volledig fit na zijn invalbeurt tegen NAC Breda afgelopen zaterdag, waarin hij wist te scoren.

”Winnen zou voor ons, en we willen natuurlijk winnen en doorgaan naar de achtste finales, een prestige zijn. We moeten rustig en vol vertrouwen zijn dat we kunnen winnen. Daar moeten we in geloven”, zegt de huurling van FC Barcelona in gesprek met Ajax TV. 

Ondanks het feit dat de Milanezen aan een gelijkspel genoeg hebben om te overwinteren in de Champions League, denkt hij niet dat ze heel verdedigend zullen spelen. ”Milan zal zijn eigen wedstrijd proberen te spelen. En vooruit gaan om het verschil te kunnen maken en te scoren.”

De buitenspeler denkt daarnaast dat het hebben van de bal een grote rol zal spelen in het verslaan van Milan. ”Balbezit zal belangrijk zijn. En wij zijn goed als we balbezit hebben. Dat zal de sleutel deze wedstrijd zijn. Milan lijdt als ze de bal niet hebben. Het is een Italiaans team, maar ze hebben spelers die de bal moeten hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/bojan-balbezit-zal-de-sleutel-zijn/