Europa League: Voorbeschouwing PSV – Ludogorets Razgrad 19 september 2013

Bron: www.nieuwslog.nl

PSV moet het in de eerste wedstrijd van de Europa League opnemen tegen PFC Ludogorets Razgrad. Wie? Ludogorets Razgrad, of eigenlijk ПФК Лудогорец Разград, is een Bulgaarse club uit Razgrad. Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar het schijnt dat ze het in de lokale competitie erg goed doen. In 2012 wisten ze de A Grupa, de beker en de supercup te winnen.

Als voorbeschouwing op de wedstrijd kunnen we natuurlijk het hele team van Razgrad analyseren om de sterke en zwakke plekken van Ludogorets te vinden. Maar eigenlijk is het makkelijker om te kijken wat de noteringen van bookmaker Unibet zijn.

Als we een blik werpen op de weddenschappen die af te sluiten zijn bij Unibet kijken we natuurlijk als eerste naar wie de wedstrijd waarschijnlijk gaat winnen. Met een notering van 1.35 voor PSV tegen een notering van 7.40 voor Ludogorets kunnen we wel stellen dat PSV de grote favoriet is om de wedstrijd te winnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234742-europa-league-voorbeschouwing-psv-ludogorets-razgrad-19-september-2013/

Gegevens