Steijn sneert naar Maduro en psychologe: ‘Dat wijf van Almere…’

Bron: ajaxfanzone.nl

Maurice Steijn heeft maandagavond bij Rondo op Ziggo Sport uitgehaald naar Hedwiges Maduro en Annemieke Zijerveld, de clubpsychologe van Almere City FC, die Steijn in oktober beschuldigde van ‘heel zwak leiderschap’. “Dat wijf van Almere…”, aldus Steijn maandagavond onder meer.

In het praatprogramma op Ziggo wordt de situatie rondom het veelbesproken interview van Zijerveld op Radio 1 besproken. “Het lijkt er heel erg op dat zij ingefluisterd is door één van jouw assistenten”, zegt presentator Wytse van der Goot. “Dat is een heel slecht verhaal geweest, natuurlijk”, reageert Steijn.

“Dat kan je bijna één op één nagaan dat dat zo is gebeurd. Zij beticht je dan vanaf een foto… Ik weet zeker dat je elke week foto’s kan maken van trainers die zo zitten (met hun hand voor hun gezicht, red.) of die denken: Jezus, wat gebeurt er… Die maken ze van iedereen. Het voelde heel slecht dat dat met informatie vanuit mijn staf kwam.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/03/04/steijn-sneert-naar-maduro-en-psychologe-dat-wijf-van-almere/

Gegevens

Spelers: Hedwiges Maduro
Onderwerpen: Eredivisie, Trainer, Ziggo
Tags: Nieuws
Clubs: FC Utrecht
Trainers: Marco van Basten