Van Gaal schuift volgende naam naar voren: ‘Danny Blind aangedragen voor rol in RvC’

Bron: ajaxfanzone.nl

Louis van Gaal ziet Danny Blind graag terugkeren in de Raad van Commissarissen bij Ajax , zo meldt het Algemeen Dagblad. Eerder verschenen er al geruchten over een eventuele terugkeer van Blind bij Ajax, maar nu is duidelijk dat het gaat om een functie in de RvC. De 62-jarige Blind moet als ‘voetbalman’ zitting nemen in de RvC.

De 72-jarige Van Gaal deed onlangs zijn intrede als externe adviseur van de RvC. Mede op zijn voorspraak moet Marijn Beuker losgeweekt worden bij het Schotse Queen’s Park. Het Algemeen Dagblad weet dat Van Gaal niet stil zit. De voormalig Oranje-bondscoach heeft de RvC geadviseerd Blind terug te laten keren in de RvC. Daar was de oud-trainer ook tussen 2018 en 2021 al lid van. Momenteel doet Blind voornamelijk tv-werk als analyticus. Tussen 1986 en 1999 was Blind speler van Ajax. Na zijn actieve carrière bekleedde hij diverse functies in Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/12/van-gaal-schuift-volgende-naam-naar-voren-danny-blind-aangedragen-voor-rol-in-rvc/

Gegevens

Spelers: Danny Blind
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax