Terugkeer Sneijder bij Ajax lijkt ver weg: ’Dit is geen basis voor samenwerken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Wesley Sneijder gaat voorlopig geen deel uitmaken van de technische staf van Ajax. Maurice Steijn liet tijdens de open dag van Ajax gisteren tegenover ESPN weten dat de gesprekken met Sneijder ‘even on hold’ zijn gezet. Volgens Steijn staat hij nog altijd open voor een samenwerking met de recordinternational van Oranje. „Wesley wil zich volledig storten op het trainersvak en zijn diploma’s gaan halen. Ik vind dat we dat soort spelers een podium moeten geven. We komen er bij hem op terug, absoluut. En kijken dan in welke vorm we het gaan gieten.” Sneijder reageerde hierop in een verklaring op Instagram teleurgesteld. „Dit geeft mij geen basis voor samenwerken en zeker niet het gevoel van thuiskomen in een warm bad bij mijn jeugdliefde”, aldus Sneijder.

„Ajax kiest voor een koers die ver weg staat van het DNA waarin ik ben opgegroeid”, voegde Sneijder toe. „Ik hoop dat dit leidt tot succes en ik wens ook oprecht iedereen bij Ajax het allerbeste.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/09/terugkeer-sneijder-bij-ajax-lijkt-ver-weg-dit-is-geen-basis-voor-samenwerken/

Gegevens